Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. November 11. 07:25, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

A rendőrségre augusztus elsején 15 órakor tett bejelentést a 87 éves debreceni sértett arról, hogy otthonában megkereste egy férfi és felajánlotta neki, hogy a ház körüli munkákban, de akár a bevásárlásban és ebédkiszállításban is segít neki. A bejelentő elmondta, hogy a férfi először a lakás helyiségeit tekintette meg azért, hogy felmérje milyen munkákat kell elvégeznie. Ezt követően az ismeretlen elment és abban egyeztek meg, hogy később visszatér és a takarításban fog segíteni. Az idős férfi csak ekkor vette észre, hogy az otthon tartott pénze eltűnt. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták R. Sándort, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a 42 éves férfi több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.