Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Január 06. 14:02, szombat | Belföld
Forrás: mti

Segít az önkormányzat a hódmezővásárhelyi paneltűz károsultjainak

Segít az önkormányzat a hódmezővásárhelyi paneltűz károsultjainak

Segít az önkormányzat a hajnalban történt hódmezővásárhelyi paneltűz károsultjainak - tájékoztatta Hegedűs Zoltán polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármester az MTI-t.

A politikus elmondta, a közműszolgáltatók helyreállították a szolgáltatást az épületben. A város költségén egy vállalkozás pedig minden egyes lakást ellenőriz, hogy visszakapcsolható-e az áram.

A lakók átnézik ingatlanjaikat, az önkormányzat pedig hétfőn minden érintettet megkeres, hogy szüksége van-e valamilyen segítségre - közölte az alpolgármester. Hozzátette: az önkormányzat biztosítási alkusz cége minden lakónak segítséget nyújt az ügyintézésben.

Hegedűs Zoltán tájékoztatása szerint egy lakó tartott igényt arra, hogy az önkormányzat nyújtson neki szállást, ő a Cseresnyés kollégium egyik vendégszobájában lakhat.

Hódmezővásárhelyen, a Hódtó utcában szombaton hajnali 4 óra körül keletkezett tűz egy tízemeletes ház egyik hetedik emeleti lakásában. A lakás erkélyén egy 65 éves férfi holttestét találták meg. Négy embert füstmérgezés miatt kórházba vittek, de már elengedték őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk