Városlista
2023. december 2, szombat - Melinda

Hírek

2012. Március 08. 07:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Sarka Kata melltartóban pózolt a sípályán

Sarka Kata melltartóban pózolt a sípályán

Hajdú Péter felesége a síelés alatt vetkőzött melltartóra, és sütkérezett a szikrázó napsütésben az osztrák hegyek között.

Hajdú Péter egy hosszú hétvégés síeléssel járt kedvese, Sarka Kata kedvében. A két gyerek otthon maradt a nagymamánál, így péntek este kocsiba pattant a pár, és elautózott az Ausztria egyik legjobb és leghíresebb síterepére, Obertauernbe. Peti és Kata nem vitte túlzásba a síelést, inkább csak pihentek és élvezték a táj szépségét, utóbbit meglehetősen lenge öltözetben. A ragyogó időben ugyanis napozásra is adódott lehetőség, Kata ezért sportmelltartóra vetkőzött, míg tévés férje pólóban fotózta feleségét - tudta meg a Bors.

Katának nagy sikere volt az ott pihenők körében is, előszeretettel fordultak utána a férfiak, amit a következőképpen kommentált: "Tudom, hogy Peti nem féltékeny, így engem sem zavar, ha megnéznek a férfiak. Örülök, hogy büszke lehet rám a férjem"

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.