Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2012. Március 08. 07:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Sarka Kata melltartóban pózolt a sípályán

Sarka Kata melltartóban pózolt a sípályán

Hajdú Péter felesége a síelés alatt vetkőzött melltartóra, és sütkérezett a szikrázó napsütésben az osztrák hegyek között.

Hajdú Péter egy hosszú hétvégés síeléssel járt kedvese, Sarka Kata kedvében. A két gyerek otthon maradt a nagymamánál, így péntek este kocsiba pattant a pár, és elautózott az Ausztria egyik legjobb és leghíresebb síterepére, Obertauernbe. Peti és Kata nem vitte túlzásba a síelést, inkább csak pihentek és élvezték a táj szépségét, utóbbit meglehetősen lenge öltözetben. A ragyogó időben ugyanis napozásra is adódott lehetőség, Kata ezért sportmelltartóra vetkőzött, míg tévés férje pólóban fotózta feleségét - tudta meg a Bors.

Katának nagy sikere volt az ott pihenők körében is, előszeretettel fordultak utána a férfiak, amit a következőképpen kommentált: "Tudom, hogy Peti nem féltékeny, így engem sem zavar, ha megnéznek a férfiak. Örülök, hogy büszke lehet rám a férjem"

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.