Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2012. Február 01. 08:15, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Sarka Kata anorexiás

Sarka Kata anorexiás

Képtelen abbahagyni a fogyókúrát, a férje már aggódik érte.

Hajdú Péter szerint a felesége elképesztően vékonyra fogyott második gyermekük születése óta. "Kata egyszerűen anorexiás lett! 171 cm magas és mindössze 50 kilót mutat alatta a mérleg, de ő még most is kövérnek érzi magát, és nem képes feladni a fogyókúrát" - panaszkodott az Új Ásznak a Frizbi műsorvezetője. Hajdú el van keseredve, hogy a felesége folyamatosan a Victoria's Secret modelleket nézegeti, mivel rájuk szeretne hasonlítani. "Ha továbbra is fogyni fog, kénytelen leszek elvinni egy orvoshoz" - jegyezte meg Hajdú, aki 80 kilósan is imádta a nejét. "Kata eléggé sokat szedett föl, amíg Dávidot hordta a szíve alatt (...) Persze megértettem, hogy vissza akarja nyerni korábbi alakját, de azon már réges-régen túl vagyunk. Délután egyáltalán nem hajlandó enni" - mondta el a műsorvezető. Kata egyáltalán nem látja drámainak a helyzetet, véleménye szerint korántsem nem vitte túlzásba a fogyókúrát. Nem tudom, miért baj az, hogy szeretnék igazi modellalkat lenni - jelentette ki Hajdú neje, aki még szívesen leadna pár kilót. Mindenesetre a személyi edzője is - akárcsak a férje - megtiltotta neki a további fogyást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.