Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2013. Augusztus 18. 08:58, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Sajátmagát alázza porig Madonna

Sajátmagát alázza porig Madonna

Egyre inkább kicsúszik a talaj az énekesnő lába alól.

A popkirálynő a napokban tölti be az ötvenötödik életévét, ám még mindig úgy viselkedik,akár egy tinédzser,amivel egyre nevetségesebbé válik. Miért nem képes méltósággal megöregedni?

Vannak akik felett gyorsan eljár az idő,ám olyanok is akadnak akik sehogy nem sikerül megöregedniük. – legalábbis szeretnék ezt hinni magukról.

Bár a nyolcvanas évek szexszimbóluma továbbra is sikeres, ma már a közeli barátai szerint is olyan mintha önmaga paródiája lenne.

– Az arca lassan tényleg teljesen felismerhetetlen , a koncertek , és az interjúk előtt egyre több időt kell a sminkben töltenie, hogy vállalhatóvá varázsolják. Legutóbb az egyik sminkes , akivel évek óta dolgozik megmondta neki , hogy talán vissza kellene vennie a botoxkezelésekből. Természetesen ma már nem dolgozik neki. , hiszen azonnal kirúgta. Ha valaki kritizálni meri a külsejét vagy akár csak megjegyzi hogy ő sem marad örökké fiatal azonnal megsértődik , és hisztizni kezd. – mesélte egy bennfentes a National Enquriernek.

– Még a családja sem képes hatni rá! - Lolának és Riccónak már szabályosan kellemetlen , amikor azzal kell szembesülniük , hogy az anyjuk még mindig nem képes megnyugodni : buliból bulira jár, napközben pedig , ha épp nem fellépésre készül ,az előzőnapi ivászatot próbálja kipihenni. Egyszóval lejáratja magát az egész világ előtt..

Ráadásul úgy tűnik a gyerekeinek új „apukájuk” lesz ,ugyanis Madonna azt tervezi, hogy hamarosan hozzá megy a jelenlegi nála kereken 30 évvel fiatalabb kedveséhez Brahim Zaibathoz. Ennek Lola örül legkevésbé , hisz látja , hogy eddig az anyja egyetlen házassága sem működött, és attól tart , hogy egy újabb válás lelkileg nagyon megviselné az öccsét.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.