Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Május 02. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Saját lánya húzta le a Barátok közt egykori sztárját

Saját lánya húzta le a Barátok közt egykori sztárját

Deutsch Anita mielőtt a Barátok köztben szerepelt, több csatornán is vezetett műsort. Ezúttal a Viasat3 csatornán kapott lehetőséget arra, hogy az Anya csak egy van című produkció háziasszonya legyen.

- A műsor vendégeivel, Gyarmati Andreával, Szandival és a többiekkel megosztjuk a tapasztalatainkat. Nem állítom, hogy otthon mindennap főzök, de hétvégente biztosan. Amint a kisebbik lányom, Hanni meglát a tévében, rögtön felkiált: "Anya, anya!" A nagyobbik, a már iskolás Emma kritikus szemmel néz. Megállapította például, hogy szerinte az apukája jobb színész, mint a mama. Én meg persze szeretnék tetszeni a gyerekeimnek - mondja Deutsch Anita, aki szerint lányaiban felismerhetőek az apai és az anyai gének egyaránt.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.