Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Május 05. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Az HTC M4 néven emlegetett készülék a tajvani gyártó sikertelefonjának külsejét örökli.

Nem várt siker az HTC One készüléke. A tajvani gyártó a megalkotásával mindent egy lapra tett fel, reménye szerint ez a termék az, amely visszafordíthatja az elmúlt évek során tapasztalható visszaesést. A felsőkategóriás telefon ugyanakkor sokak számára nem megfizethető, számukra az egyelőre M4 néven emlegetett készüléket szánja a gyártó.

A 4,3 hüvelykes, hd felbontású kijelzővel érkező telefonba kétmagos processzor, 2 gigabájt ram és 16 gigabájt beépített memória kerülhet. Az M4 vélhetően megörökli a One-ban már megismert 4 megapixeles felbontással dolgozó Ultrapixel kamerát, s az LTE és a 4.2-es Jelly Bean is a repertoár A várhatóan a második negyedévben piacra kerülő készülékről a PhoneArena készített el egy, a jelenlegi információk alapján összeállítható képet, amelyből kiderül, hogy az M4 bizony első látásra simán összetéveszthető lesz a nagyobbik testvérével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;