Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Június 07. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Részeg sofőr miatt sérültek meg súlyosan

Részeg sofőr miatt sérültek meg súlyosan

Neszmélyen egy férfi kocsival egy ingatlan kerítésének, majd egy másik épület falának ütközve annak udvarán felborulva állt meg.

Egy nyergesújfalui férfi szombaton 19 óra 55 perc körül kocsival és két utasával közlekedett Neszmélyen. Sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, emiatt az egyik ingatlan kerítésének, majd a kapubejárón keresztül egy másik épületnek ütközött, ahol az udvaron felborulva állt meg. A baleset során mind a hárman súlyosan megsérültek – közölte a rendőrség.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Ellene, mivel ittas állapotban súlyos közúti közlekedési balesetet okozott, ittas járművezetés bűntett elkövetése miatt indul büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.