Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2021. Szeptember 23. 16:25, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Rendszeresen lopott a pápai üzletekből, a rendőrök őrizetbe vették a helyi nőt

Rendszeresen lopott a pápai üzletekből, a rendőrök őrizetbe vették a helyi nőt

A rendőrséget 2021. szeptember 22-én reggel értesítette egy pápai üzlet biztonsági őre arról, hogy lopáson tetten ért egy nőt.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 26 éves helyi lakos a vásárlás alkalmával a kabátja alá rejtett egy üveg szeszes italt, a táskájába pedig egy flakon mosószert tett. A kasszától való távozását követően a biztonsági őr elszámoltatta a tolvajt, ekkor az italt visszaadta, de a mosószerrel kiszaladt a boltból. A járőrök a nőt egy órán belül Pápán elfogták és előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Az asszony tettét beismerte. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a 26 éves pápai lakos 2021. június 28. és 2021. szeptember 22. között több alkalommal lopott különböző pápai üzletekből, 2021. augusztus 17-én pedig egy veszprémi drogériából is, amelyek alkalmával – több mint nyolcvanezer forint értékben – főként ruhaneműket, parfümöket és szeszes italokat tulajdonított el. A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az elkövetőt őrizetbe vette és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállította. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse

2021. November 29. 13:53, hétfő | Helyi

Önkormányzati jutalmakat vehettek át pápai rendőrök

Immáron hagyománynak számít Pápán, hogy a város polgármestere elismerést nyújt át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek. Ezúttal az egyik biztonsági cég helyi vezetője is csatlakozott dr. Áldozó Tamáshoz.