Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Augusztus 10. 14:56, hétfő | Helyi
Forrás: infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folytat nyomozást egy 44 éves homokbödögei lakos ellen.

A járőrök 2020. augusztus 7-én délelőtt a Pápa és Nagygyimót közötti útszakaszon állítottak meg egy Ford típusú autót, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsira felhelyezett rendszám egy másikjárműhöz tartozik. A rendőrök a 44 éves homokbödögei sofőrt előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy egy korábbi Ford gyártmányú autóját nem tudta használni, ezért külföldön vett egy ugyanolyan típusú és színű járművet, majd áttette az előző gépkocsi rendszámait az újra.

Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.