Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.

A Pápai Rendőrkapitányság 2022. augusztus 8-án toborzó irodát nyitott a kapitányság épületében, ahol a toborzó csoport tagjai hétköznaponként 8 órától 15 óráig részletes felvilágosítással szolgálnak a rendőri képzésekről, a szerződéses határvadász és az iskolaőri szolgálatról, továbbá a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról.

A toborzó csoport kiemelt feladatának tekinti a Rendőrség nappali rendszerű, érettségire épülő, 2022. szeptember 1-jén induló 10 hónapos szakképzésének népszerűsítését, amelyre 2022. augusztus 15-ig lehet még jelentkezni. A hallgatók a képzés kezdetétől bért kapnak, a 2. hónapig munkavállalóként, majd a 3. hónaptól próbaidős őrmesterként kerülnek a Rendőrség állományába. A végzettség megszerzését követően a hallgatók járőr beosztásba kerülnek, és illetményük bruttó 383.500 forint. Az alapilletmény különböző pótlékokkal (pl. nyelvpótlék, éjszakai pótlék, túlszolgálat ellentételezése pénzben vagy szabadidőben) és illetményen kívüli juttatásokkal (pl. évi bruttó 200.000 forint caffetéria, évi plusz teljesítményjuttatás, kedvezményes üdülés, kamatmentes munkahelyi kölcsön) is kiegészülhet.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 10:52, szombat | Helyi

Június közepétől változik a menetrend a Pápa és Veszprém közötti közlekedésben

2023. június 17-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok Veszprémből Herend irányába, így jelentősen változik a Pápa és Veszprém közötti autóbusz közlekedés menetrendje is.

2023. Június 02. 13:53, péntek | Helyi

Megöléssel fenyegette volt párját, a pápai rendőrök előállították

Zaklatás vétség és rágalmazás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 54 éves helyi lakossal szemben.

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

2023. Június 01. 14:58, csütörtök | Helyi

Változik a Perutz osztályozó mérkőzésének időpontja!

Fél órával korábban csap össze egymással a pápai és a gyöngyösi együttes, az NB III-as tagságért.