Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Július 18. 09:47, hétfő | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Vonattal ütközött egy autós Mersevátnál, lopott autót találtak az áruház parkolójában

Szombaton délelőtt egy pápai nagyáruházból érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi fizetés nélkül próbál meg eltulajdonítani egy sapkát. A kiérkező járőröknek a férfi elismerte tettét. A pápasalamoni férfi végül a 900 forintos sapkát kifizette, így a lopási kár megtérült, a tettes ellen szabálysértési feljelentés készült.
Szombat este egy pápai nagyáruház parkolójában találtak meg egy Budapestről ellopott személygépkocsit. Este fél hétkor arról érkezett bejelentés a Pápai Rendőrkapitányságra, hogy az áruházban megjelent egy ismeretlen férfi, aki a vevőszolgálati pultnál különböző termékeket szeretne visszaváltani. A férfinél semmiféle számla nem volt, állítása szerint az áruházlánc egy másik üzletében vásárolta azokat a termékeket, amelyek hibásak, ezért szeretné visszakapni a pénzét. A kapott pénzből tankolni szeretne, mondta. A kiérkező járőrök ellenőrizték a férfi által vezetett Peugeot Presence típusú személygépkocsit. Kiderült, az autót a Budapesti III. Kerületi Rendőrkapitányság jármű lopás miatt körözi. Az autót lefoglalták, a férfit pedig előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
Szombaton este nem sokkal nyolc óra után személygépkocsi ütközött vonattal a Külsővat és Nemesszalók közti útszakaszon lévő vasúti átjáróban. Egy merseváti férfi Nemesszalók irányába haladt személyautójával. A kereszteződésbe érve nem vette észre a fénysorompó tilos jelzését és az áthaladó vonat oldalának hajtott. A férfi az ütközés következtében könnyű sérülést szenvedett. A vonat utasai közül senki sem sérült meg. Az elvégzett vizsgálat szerint a férfi nem fogyasztott alkoholt, elmondása szerint nem vette észre időben az átjárót. A középkorú merseváti férfi ellen büntetőfeljelentés készül a közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt.  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.