Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Június 21. 09:17, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Rendőrség a Játékfesztiválon

Rendőrség a Játékfesztiválon

A Pápai Rendőrkapitányság játékos programokkal és kerékpár regisztrációval várta a 26. Játékfesztiválra látogatókat 2016. június 18-án és 19-én Pápán.

A Várkertben felállított rendőrségi standot felkereső gyermekek közlekedési témájú kirakókkal és memóriakártyával játszhattak, jelzőtáblákat ábrázoló hűtőmágnest és közlekedési szituációkat ábrázoló rajzokat színezhettek. Mialatt a picik játszottak, az alatt felnőtt kísérőik a kiállított bűn- és baleset-megelőzési kiadványokból választhattak. A Fő téri forgatagban a BikeSafe elnevezésű országos kerékpár regisztrációt vehették igénybe a bringások, valamint kipróbálható volt a részegszemüveg is. Azok a gyermekek, akik a várkerti standnál játszottak, mindkét nap részt vehettek abban a nyereményjátékban, amelynek végén egy-egy-egy gyermek méretű kerékpáros bukósisak talált gazdára. A Játékfesztivál ideje alatt a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai folyamatos járőrszolgálattal biztosították a rendezvény zavartalanságát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 21:58, hétfő | Helyi

Áldozó Tamás: Jó a közbiztonság Pápán

A polgármester a Szent László utcáról jelentkezett be videójában.

2024. Május 13. 16:36, hétfő | Helyi

Éjszaka permetezik a vadgesztenye fákat Pápán

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Kádat lopott egy lakatlan házból Pápán

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 29 éves helyi lakossal szemben.