Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Augusztus 17. 15:03, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/pixabay

Rendőrök elől menekülő veszélyeztetőt keresnek

Rendőrök elől menekülő veszélyeztetőt keresnek

Egy járművezető Esztergom külterületén sodort veszélybe másokat.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság eljárást folytat közúti veszélyeztetés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Jjúnius 26-án 23 óra 13 perckor Esztergom külterületén, a 11. számú főút (Táti út) 71. kilométerszelvényében, a Bottyán tó és a 117. számú főút közötti útszakaszon egy Esztergom felől haladó Jeep Cherokee típusú kocsi, - melyet megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes használatával egy rendőrségi szolgálati Audija követett,- a neki szemből, Tát irányából érkező, sötét színű személygépkocsi vezetőjét megállásra kényszerítette azzal, hogy forgalmi sávját elfoglalva szembe közlekedett vele.
A gyanúsított ezután visszakormányozta járművét a jobb oldali forgalmi sávba, majd hirtelen ismét áttért a bal oldalra. Az ütközés előtti utolsó pillanatban a terepjárót elkormányozta a már álló személygépkocsitól, és elhaladt mellette. A részes személygépkocsiban tartózkodó gépkocsivezető és esetleges utasai élete, testi épsége a terepjárót vezető személy szándékos közlekedési szabályszegései miatt közvetlen veszélybe került – közölte a rendőrség.

A rendőrhatóság kéri a Jeep Cherokee vezetője által útpadkára és megállásra kényszerített ismeretlen típusú személygépkocsi vezetőjének és esetleges utasainak jelentkezését.

Bejelentés tehető az Esztergomi Rendőrkapitányságon személyesen a 06 (33) 510-240-es telefonszámon, a 107-es illetve 112-es segélyhívó számon, vagy a telefontanú 06/80/555-111-es zöldszámán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után