Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. November 13. 13:07, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Rendőr a Szent Anna Óvodában

Rendőr a Szent Anna Óvodában

Az óvodások közlekedési ismereteinek elmélyítését és gyarapítását szolgálta az a rendőrségi foglalkozás, amelyen a pápai Szent Anna Római Katolikus Óvoda nagycsoportosai vettek részt.

A Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója 2015. november 12-én délelőtt játékos baleset-megelőzési foglalkozással várta az óvoda iskolába készülő gyerkőceit. Az óvodások elsőként a „Közlekedj szabályosan és biztonságosan!” című puzzle-t rakták ki az óvó nénik segítségével, majd a gyalogos és a kerékpáros közlekedés szabályairól beszélgettek a rendőr nénivel. Eljátszották, hogy miként kell átkelni az úttesten és megbeszélték azt is, hogy az autóban utazva milyen alapvető szabályokat kell betartania az utasoknak. A gyermekek nagyon aktívak voltak, sok közlekedési szabályt már ismertek, de újakkal is gazdagodtak a foglalkozás végére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

2024. Április 13. 14:00, szombat | Helyi

Közletakarítás - Figyelemfelhívó akciót tartottak a Pápai Polgárok

Pápa 800 éves történelmének jelképei lehetnének a belvárosi közlék, mai állapotuk azonban sokkal inkább arról árulkodik, mennyire nem becsülik ezeket a kis utcácskákat sem a városlakók, sem pedig a városvezetés - vélik a civilek.

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán