Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2019. December 19. 07:19, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Rejtély övezi a világsztárt: Mireille Mathieu ötven éve őriz egy titkot

Rejtély övezi a világsztárt: Mireille Mathieu ötven éve őriz egy titkot

A Budapestre látogató díva körül rengeteg a legenda, Alain Delon és még sokan mások voltak szerelmesek belé, de egy valamit a hozzá közelállóknak sem árul el a csodás hangú szépség.

Rejtélyek és titkok övezik azt a Mirelle Mathieu-t, aki jövő tavasszal nagyszabású koncertet ad Budapesten, a Papp László Sportarénában. Az énekesnő mélyen vallásos, magánéletéről szinte semmit nem tud a közvélemény, annyi biztos, hogy nem ment férjhez és gyermeke sem született. Alain Delon, és még sokan mások voltak szerelmesek belé, de állítólag egy tragikus szerelem miatt maradt örökre egyedül.

„Amúgy sem jutott volna időm a családalapításra” - zárta rövidre a szerelmi életét firtató kérdést.

Mathieu-t méltán nevezik Edith Piaf „reinkarnációjának”, hisz nemcsak a hangja, hanem a magassága is kísértetiesen egyezik a sanzon királynőjével. Fekete kisruha, piros balerinacipő és piros rúzs a mai napig a védjegye, emellett testalkata is páratlan: soha nem kellett fogyókúráznia, szinte tinédzser kora óta tartja a súlyát, noha mindennap tornászik, bőre pedig közel 70 évesen is hamvas és hófehér.

Külleme mellett kisugárzása is egyedülálló, olyannyira, hogy a pletykák szerint Mireille Darc színésznő, Alain Delon egykori élettársa is irigyelte szépségét, valószínűleg párja iránt érzett féltékenysége és a keresztnév-egyezőség miatt is.

És mi az, amit magánéletén kívül sem tud Mirelle Mathieu-ról a közvélemény? A dívának, mint minden francia nőnek legendás az illata, viszont a mai napig nem árulta el, hogy milyen parfümöt használ. Ami biztos, hogy 50 éve ugyanaz az ember keveri neki a különleges illatkombinációt Párizsban, amit a magyar közönség is hamarosan megérezhet.

A legendás és titokzatos Mireille Mathieu 2020. március 3-án a Cseh Nemzeti Filharmónia kíséretével, valamint több meglepetés vendéggel lép majd színpadra a Papp László Sportarénában.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.