Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Február 17. 10:28, péntek | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Reggel óta folyamatosan havazik

Reggel óta folyamatosan havazik

A pápai és pápakörnyéki utak havasak, hókásásak, viszont nincs hófúvás.

Annak ellenére, hogy az időjárás előrejelzések a mai napra térségünkbe inkább havas esőt, esőt mondtak, reggel óta megállás nélkül intenzíven havazik. A lehullott 5 cm friss hó nehezíti a közlekedést a városban és környékén. AMagyar Közút Pápai Üzemmérnökségének ügyeletesétől megtudtuk, szerencsére hófúvás nem nehezíti a munkájukat és a megenyhült idő miatt legtöbb helyen az utakról elolvadt a hó, így inkább vízes, latyakos a burkolat. A Bakonyban esett több csapadék, de elakadt járművekről nem érkezett információ az üzemmérnökség munkatársához. Jelenleg nyolc járművük dolgozik folyamatosan.

Az előrejelzések szerint a havazás várhatóan a délutáni óráktól esőre fog váltani, bár jelenleg is hidegebb az idő, mint azt jósolták. Az idokep.hu szerint a Bakonyban 10 cm-nél is több csapadék hullhat.

Címkék: havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

2022. Május 17. 07:36, kedd | Helyi

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2022. január 1-jére virradóra, zsebre tett egy pápai szórakozóhelyen elhagyott pénzzel teli tárcát.

2022. Május 17. 07:34, kedd | Helyi

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott