Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2020. Január 21. 12:01, kedd | Belföld
Forrás: mti

Redőnyön keresztül kukkoló ellen emeltek vádat

Redőnyön keresztül kukkoló ellen emeltek vádat

Tiltott adatszerzés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emeltek egy 31 éves kunszentmiklósi férfi ellen, aki ottani házak redőnyeire lyukat égetett, majd titokban meglesett és felvételt készített az ott lakókról

- tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kedden az MTI-t. A közlemény szerint a férfi ezzel a módszerrel - szexuális vágya kielégítésére - három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban, és róluk fénykép, illetve videofelvételeket készített mobiltelefonjával.

A vádlott emellett egy közösségi oldalon egy alkalmazás segítségével két ismeretlen nő internetes profiljába belépett, kifürkészte az ott tárolt adatokat, a sértettekről készült fényképeket pedig jogosulatlanul lementette.

A járási ügyészség a szabadlábon védekező, büntetlen előéletű vádlottat tiltott adatszerzés bűntettével, valamint információs rendszer vagy adat megsértésének vétségével vádolja - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.