Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2016. Január 30. 10:05, szombat | Belföld
Forrás: TriVial Communications & Consulting sajtóközlemény

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

A Greenfield Hotel Golf&Spa**** egyre növekvő népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében.

A képzett személyzet a wellness kezelések választéka, valamint a „Soft All Inclusive” szolgáltatás még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést.

Az MSZÉSZ év szállodája 2015 pályázatának eredményhirdetése január 22-én volt Budapesten, ahol - a tavaly elnyert „Legnagyobb piaci javulás” különdíja után – az Accent Hotels üzemeltetésében álló Greenfield Hotel Golf&Spa**** a legjobb újrapozicionálást, vagyis a legeredményesebb átalakulást elismerő Főnix különdíjban részesült.

Immár tíz éve indult útjára a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával a hazai szolgáltatások minőségét értékelő Magyar Turizmus Minőségi Díj. Alapításának célja versenyképesség javítása és lehetőségek kiszélesítése. A Minőségi Díj azokat a magyar turisztikai szolgáltatókat különbözteti meg, melyek folyamatosan erőfeszítéseket tesznek a minőség javítása érdekében. A díj ünnepélyes átadására, a napokban kerül sor.

A bükfürdői hotel további sikere, hogy a vendégek 2015-ben leadott értékelései alapján a Booking.com Kiválósági Díjában is részesült. A népszerű portál a visszajelzések szempontjából megkerülhetetlen, így a látogatók bízhatnak abban, hogy az ott található bejegyzések valódi élményeken alapulnak.

A német FIT Reisen utazási iroda a vendégek véleménye alapján a Greenfield Hotel Golf&Spa****-t beválasztotta a Fit Premium Hotelek közé. Az iroda, a kérdőíves módszert alkalmazva, a közönség szavazatai alapján osztja ki a megtisztelő díjakat Health and Spa, Ayurveda és Wellness and Beauty kategóriában a legtöbb szavazatot szerző szállodáknak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 06:00, hétfő | Belföld

Halálos baleset történt Abonynál

Meghalt egy férfi, aki autójával lesodródott az útról és felborult vasárnap délután Abony térségében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség oldalán.

2021. Október 25. 05:00, hétfő | Belföld

Ismét melegszik az idő

Hajnalonként még mínuszokra is számítani kell a héten, de erősödik a nappali felmelegedés: jövő vasárnap néhol akár 20 fok is lehet

2021. Október 24. 18:02, vasárnap | Belföld

Számos vasútvonalon indul több vonat a nyári menetrendi egyeztetés nyomán

Idén júliusban először biztosítottunk lehetőséget a hazai vasúttársaságok menetrendi terveinek online véleményezésére. Bár az egyeztetés még csak tesztüzemben zajlott le,

2021. Október 24. 17:01, vasárnap | Belföld

Kirándulni indultak, de nagyon eltévedtek

A szlovák, illetve szlovák-brazil állampolgárságú pár Szádvárhoz akart kirándulni, de Szögliget környékén eltévedtek.