Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2015. Január 27. 09:47, kedd | Helyi
Forrás: kisalfold.hu

Rablás Szanyban - Sikoly álarcot viselt az elkövető

Rablás Szanyban - Sikoly álarcot viselt az elkövető

Az ismeretlen tettes megkötözte a családi házban tartózkodó csuklóját, lábát, majd értékeket követelt tőle - írja a kisalföld.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 3-án 8 óra és 8 óra 30 perc közötti időben egy szanyi családi házba ismeretlen tettes anyagi haszonszerzés céljából behatolt és a házban tartózkodó sértett csuklóját, lábát megkötözte majd tőle értékeket követelt.

Az elkövető 17-18 év körüli, 160-170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, aki arcát egy "sikoly" álarccal takarta. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű zipzáros kapucnis pulóvert, egy „olajfoltos" munkásnadrágot és fekete színű bakancsot viselt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csornai Rendőrkapitányságon (9300 Csorna, Eötvös utca 3. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívó számokon vagy hívja a 06-96/263-270-es telefonszámot.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 (azaz ötszázezer) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 04. 13:15, szerda | Helyi

Pápai valutaváltóban csalt az alkalmazott

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy valutaváltással foglalkozó nővel szemben, aki sajátos módon károsította meg munkaadóját.

2021. Augusztus 03. 11:54, kedd | Helyi

Új mentőautót kapott a Pápai Mentőállomás

Folyamatosak az új mentőgépkocsi beszerzések az országban, 2010 óta a felére csökkent a mentőautók átlagéletkora.

2021. Augusztus 03. 11:02, kedd | Helyi

Zene – Tánc – Bor – Somló… Somló Fesztivál 2021

2021. Augusztus 03. 08:08, kedd | Helyi

Néma segélykiáltás

A magyar köztudatba a rendőrség egy olyan, nemzetközi porondon feltűnt segítségkérő jelzést vezet be, amellyel a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek akár némán is jelezni tudják, hogy veszélyben vannak.