Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2012. December 14. 10:09, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Puzsér Madonnába is beleharapott, Steiner a védőügyvéd

Puzsér Madonnába is beleharapott, Steiner a védőügyvéd

Steiner Kristófot, hazánk első számú Madonna-rajongóját teljesen kikészítette, hogy Puzsér Róbert igencsak kemény szavakkal illette az amerikai énekesnőt.

Kristóf a napokban talált rá arra a rádióműsorra, amelyben Puzsér majdnem tizennyolc percen át keményen kritizálja kedvencét, tíz pontban fogalmazva meg, hogy miért utálja Madonnát. Az egykori zsűritag szerint Madonna egy önző, egoista, cezaromániás, önfetisiszta dög, akit semmi sem érdekel a világon, csak és kizárólag önmaga.

A Csillag Születikben feltűnt megmondót az is idegesíti, hogy a pop ötvenes királynője ma is úgy öltözik és viselkedik, mint egy tizenhét éves. Puzsér úgy látja, az énekesnő még egyetlen dalt sem írt magától, és minden sikerét annak köszönheti, hogy mindig megtalálta magának a megfelelő szexpartnert.
Kristóf persze teljesen kiakadt ezektől a gondolatoktól. Meglepően hosszú Facebook-hozzászólásában megvédte kedvencét, és minden egyes választ szorgosan alá is támasztott. Szerinte Madonna egy kedves, jótékony lélek, aki igenis sokszor magának írja a dalait az első hangtól az utolsóig, és a mesekönyve is tanulságos

Címkék: Madonna, Steiner

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.