Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2012. Május 24. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Puzsér fenyegetőzik: nevetséges?

Puzsér fenyegetőzik: nevetséges?

Elképesztő kijelentést tett Puzsér Róbert, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Nem elég, hogy elferdített egy bibliai idézetet, de még fenyegetőzött is.

A Csillag Születi ítészét mostani kijelentése után vélhetően még többen utálják majd, ami egyébként őt láthatóan nem izgat. Az RTL Klub Reflektor magazinjában arról beszélt, hogyan tervezi a jövőt. Minderről ráadásul úgy beszélt, hogy mondandóját bibliai idézetbe ágyazta, ami ettől még bizarrabb lett:

"A fehér Puzsér felszállt a mennyekbe és most ott ül a mindenható atyaisten jobbján, a média trónusának jobbján és onnan vissza fog térni ítélkezni, élőkön és holtakon és a média valamennyi bűnösén. És lesz majd sírás rívás és fogaknak csikorgatása. És szólni fognak a harsonák, és akkor a nap leszáll a Földre" - jelentette ki a Csillag Születik zsűritagja, aki ezek után biztosan számíthat majd jó néhány rosszalló tekintetre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.