Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2017. Február 14. 11:40, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Felix Promotion, Pápa-ma.hu

Profi boxgála lesz Pápán

Profi boxgála lesz Pápán

A Felix Promotion február 18-án, Pápán rendezi idei első élő televíziós bokszgáláját, melynek főmérkőzésén a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoka, Kovács Zoltán teszi kockára trónját - írja a felixpromotion.com.

A nyírségi ökölvívó kihívója az olaszok bajnoka, Nicola Cipolletta (13 győzelem, 4 vereség, 2 döntetlen) lesz, vagyis az összecsapás során két olyan bunyós lép kötelek közé, akik egyaránt rendelkeznek valamilyen címmel – ráadásul Kovács nem csak a WBO Europe övét birtokolja, hanem Magyarország nagypehelysúlyú bajnoka is. A talján kihívóról, illetve a várakozásairól Kovács a következőket mondta el: - A Pápán rám váró ellenfél megint inkább elmozgásból, kontrákból dolgozó srác. Meggyőző teljesítményt várok magamtól, tiszta, kemény találatokkal. Jó formában leszek, és nem akarok kérdőjeleket hagyni senkiben! Hatalmas dolog, és nagyszerű érzés, hogy ismét én bokszolhatom a főmérkőzést. Remélem sokan szurkolnak majd nekem és csapattársaimnak, mind a helyszínen, mind az M4 csatorna képernyője előtt.

A Felix Promotion pápai gáláján kötelek közé lép még a WBO cirkálósúly nemzetközi bajnoka Szellő Imre, a váltósúly magyar bajnoka Törteli Balázs, Harcsa Norbert, Darmos József, Egedi Renátó, Kis Máté, Kispál Zoltán és Laki Róbert mellett az eseményen debütáló helyi Németh Sándor is.
A Petőfi Sándor Gimnáziumban megrendezésre kerülő gálára a jegyek elővételben elfogytak, de az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti az eseményt február 18-án, szombaton 22 órai kezdéssel. A műsorról bővebb információk folyamatosan a www.felixpromotion.com oldalon olvashatóak.

Címkék: box, boxgála

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 07. 18:30, szerda | Helyi

Ajándékot osztott a rendőrség mikulása Pápán

Diákokat és gépjárművezetőket is megajándékoztak a rendőrök Pápán.

2022. December 07. 14:58, szerda | Helyi

Ezúttal Pápán emelkedett a magasba a rendőrségi drón

Látott is szabálytalankodókat a magasból.

2022. December 07. 08:45, szerda | Helyi

Karácsony előtt az online csalók is aktívabbak - Ezekre figyeljen, hogy ne kerüljön bajba!

A Pápai Rendőrkapitányság az ádventi időszakban is óvatosságra inti a bankszámla-tulajdonosokat.

2022. December 05. 16:59, hétfő | Helyi

Ismerősétől lopott gázolajat, a rendőrök elfogták a szanyi férfit

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követő másfél órán belül kutatást tartottak az elkövetőnél.