Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 03. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Primitív módon próbálták megalázni Gombos Edinát

Primitív módon próbálták megalázni Gombos Edinát

Gombos Edina, az Aktív műsorvezetője úgy érzi, hitelesnek tartják az emberek, és éppen ezért közel érzik őt magukhoz. Többnyire mindenki kedves hozzá, azonban volt már példa az ellenkezőjére is.

- Nem esik jól, ha valaki celebnek nevez, ugyanis nem véletlenül vagyok 16 éve a médiában. Rengeteget dolgoztam és tanultam azért, hogy ott lehessek, ahol jelenleg vagyok - kezdte a népszerű műsorvezető, aki kötelességének érzi, hogy törődjön azokkal, akik szeretik őt, férje azonban kevesebbet enged.

- Alberto szigorúbb, mint én, mert nem szereti, ha túlságosan nagy betekintést engedünk az életünkbe. Ő húzza meg a határokat, például nemrégiben egy fotózást utasítottunk vissza, mert az neki már nem fért volna bele - folytatta Edina, aki pozitív és negatív példákkal is tud szolgálni ismertségével kapcsolatban.

- Egy férfi rendszeresen ceruzarajzokat készít rólam, amiket el is küld nekem. Ez abszolút pozitívum, ami nagyon jólesik. Nemrég moziba mentünk a férjemmel, és a jegyünk egy pár mellé szólt. Pont a lány mellé kerültem, aki látványosan kifejezte nemtetszését, ugyanis ahogy leültem, helyet cserélt a fiúval. A férfi rá is szólt, hogy ezt nem kellene. Gondolom, így akart engem megsérteni, de szerintem ez elég primitív dolog volt - mesélte az Új Ásznak Edina.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára