Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Június 23. 13:09, csütörtök | Helyi

Prevenció és toborzás a Tisza utcai rendőrségi irodában

Prevenció és toborzás a Tisza utcai rendőrségi irodában

A pápai rendőrök prevenciós tanácsokkal, kiadványokkal, kerékpár-regisztrációval és toborzási tájékoztatóval települnek ki.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. június 28-án 9 órától 10 óráig, valamint 2022. június 29-én 9 órától 14 óra 30 percig Pápán, a Tisza utca 54. szám alatt található körzeti megbízotti irodában kialakított bűnmegelőzési információs ponton várják az érdeklődőket, akik számára hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak. A személyre szóló tanácsok mellett különböző témájú bűnmegelőzési kiadványok közül is választhatnak az állampolgárok. A helyszínen kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik, a bicikliket díjmentesen regisztrálják az országos BikeSafe rendszerbe. A regisztráció többek között egy esetleges kerékpárlopás esetén segítheti a kétkerekű megtalálását.

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai a rendezvény ideje alatt várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket is, akik számára a képzési lehetőségekről, valamint a jelentkezés feltételeiről adnak felvilágosítást.

A kép csak illusztráció

Címkék: prevenció, toborzás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:03, hétfő | Helyi

Kánikula - Fontos kéréseket intézett a lakossághoz a Pápai Vízmű!

A rendkívüli kánikulai időjárás miatt a Pápai Vízmű Zrt. vízbázisán működő berendezések maximális kapacitással működnek.

2022. Június 27. 14:54, hétfő | Helyi

Rendőrségi tanácsok a kábítószer ellenes világnap alkalmából

Óvatosságra intik a szórakozó fiatalokat a pápai rendőrök.

2022. Június 26. 20:33, vasárnap | Helyi

A környék első Petőfi-bicentenáriumi emlékműve

2022. Június 26. 07:17, vasárnap | Helyi

Múzeumok Éjszakája a magasban

Idén először csatlakozott az országos rendezvénysorozathoz a Pápai Vízmű, amely egy víztorony látogatásra invitálta az érdeklődőket.