Városlista
2023. június 8, csütörtök - Medárd

Hírek

2022. Június 23. 13:09, csütörtök | Helyi

Prevenció és toborzás a Tisza utcai rendőrségi irodában

Prevenció és toborzás a Tisza utcai rendőrségi irodában

A pápai rendőrök prevenciós tanácsokkal, kiadványokkal, kerékpár-regisztrációval és toborzási tájékoztatóval települnek ki.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. június 28-án 9 órától 10 óráig, valamint 2022. június 29-én 9 órától 14 óra 30 percig Pápán, a Tisza utca 54. szám alatt található körzeti megbízotti irodában kialakított bűnmegelőzési információs ponton várják az érdeklődőket, akik számára hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak. A személyre szóló tanácsok mellett különböző témájú bűnmegelőzési kiadványok közül is választhatnak az állampolgárok. A helyszínen kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik, a bicikliket díjmentesen regisztrálják az országos BikeSafe rendszerbe. A regisztráció többek között egy esetleges kerékpárlopás esetén segítheti a kétkerekű megtalálását.

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai a rendezvény ideje alatt várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket is, akik számára a képzési lehetőségekről, valamint a jelentkezés feltételeiről adnak felvilágosítást.

A kép csak illusztráció

Címkék: prevenció, toborzás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 12:13, csütörtök | Helyi

Nem lett új vezetője a Városfejlesztő Kft.-nek

A mai képviselő-testületi ülésen döntöttek zárt ülésen a városatyák a városüzemeltetést végző társaság ügyvezetői posztjának jelöltjeiről, ám négyük közül egyik jelölt sem kapta meg a szükséges többséget.

2023. Június 08. 11:59, csütörtök | Helyi

Lázas készülődés a Fő téren - Pénteken kezdődik a Játékfesztivál!

Felépültek a faházak és a színpad is lassan összeáll, hogy a háromnapos Pápai Játékfesztivál holnapi megnyitására minden a helyére kerüljön.

2023. Június 08. 07:19, csütörtök | Helyi

Fiatalkorú barátnőjének adott drogot, a pápai rendőrök előállították

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai rendőrkapitányságon egy 44 éves helyi lakossal szemben.

2023. Június 07. 10:20, szerda | Helyi

Szidalmazta a szüleit, édesapját meg is ütötte - a pápai rendőrök őrizetbe vették

Egy Pápához közeli kistelepülésen élő sértett értesítette 2023. június 5-én a rendőrséget arról, hogy a vele és férjével együtt élő fiuk agresszívan viselkedik, folyamatosan szidalmazza őket és az édesapját arcon is ütötte.