Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Szeptember 04. 20:44, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pótballagás az elmúlt három évben érettségizett diákoknak

Pótballagás az elmúlt három évben érettségizett diákoknak

Az elmúlt három esztendőben ugyanis rendre elmaradtak a hagyományos városi ballagási ünnepségek, most két koncerttel próbálták kárpótolni az ifjúságot.

A Szabadtéri Színpadon megtartott rendezvényt megelőzően elsőként Cserneczky Laura, a Petőfi Gimnázium volt diákja szólt a maguk mögött hagyott pápai diákévekről.

Ezt követően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő mondott köszöntőt, amelyben úgy fogalmazott, hogy a Pápán végzett diákok közül mindig jó szívvel fogják visszavárni a városban azokat, akik tanulmányaikat, vagy az életüket máshol folytatják.

Dr. Áldozó Tamás azt mondta, bár a következő évben minden remény szerint a hagyományos formában fogják megtartani a városi ballagást, de amennyiben ez a rendezvény elnyeri a fiatalok tetszését, akkor egyfajta nyárbúcsúztató programként fognak minden évben hasonlót tartani. Ezt követően a polgármester felnőtt pápai polgárrá fogadta az elmúlt három év ballagóit, két diáknak, Kerpel Annának és Márkus Mihály Pálnak az eseményt szimbolizáló, Pápa város címerével díszített láncot és az ezt tanúsító oklevelet adott át.

Az esemény hivatalos részét követően a Ricsárdgír, majd pedig a Carson Coma zenél a Szabadtéri Színpadon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.