Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Június 07. 13:51, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Perutz: Közös ünneplésre várják a szurkolókat

Perutz: Közös ünneplésre várják a szurkolókat

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Perutz FC fölényes bajnoki győzelmét követően a szerencse is a csapat mellé szegődött, hisz osztályozó nélkül léphet egy osztállyal feljebb.

A remek eredményeket és a sikeres szereplést a csapat tagjai és vezetői közösen ünnepelnék meg a szurkolókkal. Június 10-én szombaton 16 órára, bajnoki köszöntőre várja a szurkolókat a Perutz stadionba, mely során a csapat átveszi az első helyezettnek járó kupát, majd a drukkerekkel közösen megünnepli a bajnoki címet és a feljutást.

A Perutzhoz kapcsolódó hír, hogy június 8-án csütörtökön reggel Glatz Lajos klubmenedzser és Somogyi Richárd csapatkapitány a DigiSport csatorna Reggeli Start című műsorának vendégei lesznek, a beszélgetés során a pápai futball múltja, jelene és jövője is szóba kerül.

Fotó: pápa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.