Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2012. Május 27. 14:11, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone ellen egy babysitter. Egykori alkalmazottja szerint a sztár rettenetesen bánt vele, és ok nélkül bocsátotta el.

Beperelte egyik volt babysittere Sharon Stone-t. A Fülöp-szigetekről származó Erlinda T. Elemen 2006-tól öt éven át dolgozott az Elemi ösztön sztárjának, eleinte egyik, majd mindhárom gyermeke dadájaként, és 2011-ben lopás vádjával bocsátották el - most azonban azt állítja, hogy nem ő okozott kárt a színésznőnek, hanem Stone bánt vele embertelen módon.

A kereset szerint a világsztár többször is becsmérelte Element származása és vallási meggyőződése miatt, és megtiltotta neki, hogy a gyermekei előtt megszólaljon, amit azzal indokolt, hogy nem szeretné, ha a gyerekek úgy beszélnének, mint ő. Stone állítólag azt sem hagyta, hogy Elemen a Bibliát olvassa, a kirúgásra pedig végül azért került sor, mert a színésznő megtudta, hogy alkalmazottja plusz fizetést vett fel a gyerekekkel töltött túlórák miatt.

Sharon Stone szóvivője a vádakat nevetségesnek nevezte. "Teljesen abszurd az egész. Ez csak egy csalódott ember próbálkozása, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy pénzt szerezzen - mondta el Paul Bloch. - Amikor körülbelül másfél éve el lett bocsátva, Elemen már perelt kártérítésért. Most újabb lehetőséget talált."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: