Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. December 12. 18:53, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Pénzért tartották fogva és bántalmazták a férfit

Pénzért tartották fogva és bántalmazták a férfit

Emberrablás miatt nyomoz a Pápai Rendőrkapitányság a három elkövető ellen.

Pápán 2021. december 10-én 23 óra 30 perckor egy férfi becsengetett egy családi házba, hogy segítséget kérjen, mert az este folyamán hárman bántalmazták, és arra kényszerítették, hogy a nála lévő készpénzt átadja nekik.

A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy aznap Győrben megismerkedett egy 45 éves férfival, akivel együtt elutaztak annak pápai lakcímére.
Az esti órákban az ingatlanba érkezett egy 53 éves szintén pápai férfi, valamint annak 37 éves ajkai ismerőse.

A négy fős társaság között vita alakult ki, ami tettlegességig fajult. A bántalmazók arra kényszerítették a győri sértettet, hogy a nála lévő készpénzt adja át, aminek kezdetben nem tett eleget. Miután további bántalmazással, valamint azzal fenyegették, hogy az ingatlanból nem engedik ki, a férfiak megtörték a sértett akaratát, elvették 6800 forintját, és hiányos öltözetben az utcára dobták.

A három elkövetőt a pápai rendőrök elfogták, előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták emberrablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.