Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2016. Január 12. 09:24, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), idokep.hu

Pénteken visszatér a tél, komoly havazás várható

Pénteken visszatér a tél, komoly havazás várható

Sokáig nem örülhetünk a kora tavaszias időjárásnak, szerdától egyre hidegebb lesz, pénteken pedig egy mediterrán ciklusnak köszönhetően jelentős mennyiségű hóra van kilátás - írja az időkép.

A hét eleji szinte kora tavasziasan enyhe időt követően szerdától északira, északnyugatira fordul a kontinens fölött a légáramlás, napról napra hidegebb lesz, a hét végére pedig visszatér a tél.

Nagy a valószínűsége, hogy az ország jelentős része ismét fehérbe öltözzön, többfelé akár 15-25 cm hó is lehullhat! Mindehhez erős, viharos szél társulhat, így bizony komoly hófúvásra, hóakadályok kialakulására is jelentős esély mutatkozik.

A ciklon távolodtával a hétvégén igen hideg levegő öntheti el a Kárpát-medencét, nagyon erős fagyok jöhetnek, éjszakánként helyenként akár -15 fok alatti hőmérséklettel.

A fotó archív

Címkék: havazás, időjárás, tél

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 09:23, kedd | Helyi

Pápai cégek irodáiba, vagy üzleteibe törtek be

A Pápai Járási Ügyészség indítványára két, főként lemezkazettákra szakosodott, betöréses lopásokkal gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság, harmadik társukat pedig bűnügyi felügyelet alá helyezte.

2022. Augusztus 09. 09:06, kedd | Helyi

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Augusztus 13-án ünnepli első születésnapján a Kossuth utcán található üzlet, melynek apropóján Balázs Istvánnal beszélgettünk az elmúlt esztendő tapasztalatairól.

2022. Augusztus 08. 06:28, hétfő | Helyi

A szomszédok mentették meg az idős férfi életét Kemenesszentpéteren

Egy, a faluban élő idős férfit kerti munka közben darázs csípett meg, allergiás reakció indult el, melynek következtében összeesett.

2022. Augusztus 05. 09:33, péntek | Helyi

Telerakott bevásárlókocsikkal sétált ki az üzletből a vádlott

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki nem aprózta el a bolti tolvajlást, ám gyorsan lebukott.