Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Június 14. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál!

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál!

A város legnépszerűbb rendezvénye számos helyszínen, színes programkínálattal várja a vendégeket!

Javában zajlik a fesztivál előkészítése, az elmúlt napokban felállították a Fő térre a faházakat, amelyek a Nagytemplom felújítása miatt most részben más helyre kerültek. Megkezdték a Fő téri színpad felépítését is, amely a közlekedőket is érinti, hiszen a a napokban a lezárják a Plébániasort a járművek elől. De ami a legfontosabb, pénteken 18 órától megkezdődnek a programok.

Érdemes egy kicsit előbb érkezni, hiszen a Belvárosi Forgatag 17 órától kínál programokat a Kossuth utcán, valamint az üzletek is nyitva tartanak egészen 19 óráig!

A Játékfesztivál Pápa Város Fúvószenekarának fellépésével veszi kezdetét a Fő téren, 18 órától, óket követik a Zsoodance táncosai, az esti nagykoncerten pedig a Lord zenél. 22:30-tól a Goodfaces zenekarra bulizhatunk.

Szombaton kora délutántól a játéké lesz a fő szerep mind a Fő téren, mind pedig a Várkertben, ahol színpadi programokkal is készülnek a szervezők. 15 órától újra lesz motoros felvonulás a városban! A Fő téri nagyszínpadon 19:30-tól a Mauglit adják elő az erkelesek, 20:30-tól fellép a Kiscsillag, végül a Partyzone térbulija zárja a napot.

Vasárnap délután ismét számos játék áll a családok rendelkezésére a Várkertben és a Fő téren, de színpadi programok is várják az érdeklődőket, este pedig a Bikini fellépése, és tűzijáték zárja a fesztivált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 18:07, szombat | Helyi

Itt a várva-várt hír: csatlakozik az oltáshoz a Honvédség!

Csütörtök óta küzdenek a lángokkal Kenyeri és Csönge térségében, már mintegy 400 hektáron ég a növényzet.

2024. Szeptember 07. 16:33, szombat | Helyi

Családi napot tartottak a pápai Bázisrepülőtéren

Az MH 47. Bázisrepülőtér idén is megrendezte a családi napot, hogy az ott szolgálatot teljesítők családtagjai is betekintést nyerhessenek a légibázis munkájába, illetve így köszönjék meg nekik az általuk nyújtott támogatást.

2024. Szeptember 07. 16:31, szombat | Helyi

Még mindig küzdenek a lángokkal a tűzoltók, foltokban még ég a növényzet

A Vönöck és Kenyeri közötti területen dolgoznak a tűzoltók.

2024. Szeptember 06. 16:40, péntek | Helyi

Újra lángol a fenyves Kenyerinél - Videó