Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Június 14. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál!

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál!

A város legnépszerűbb rendezvénye számos helyszínen, színes programkínálattal várja a vendégeket!

Javában zajlik a fesztivál előkészítése, az elmúlt napokban felállították a Fő térre a faházakat, amelyek a Nagytemplom felújítása miatt most részben más helyre kerültek. Megkezdték a Fő téri színpad felépítését is, amely a közlekedőket is érinti, hiszen a a napokban a lezárják a Plébániasort a járművek elől. De ami a legfontosabb, pénteken 18 órától megkezdődnek a programok.

Érdemes egy kicsit előbb érkezni, hiszen a Belvárosi Forgatag 17 órától kínál programokat a Kossuth utcán, valamint az üzletek is nyitva tartanak egészen 19 óráig!

A Játékfesztivál Pápa Város Fúvószenekarának fellépésével veszi kezdetét a Fő téren, 18 órától, óket követik a Zsoodance táncosai, az esti nagykoncerten pedig a Lord zenél. 22:30-tól a Goodfaces zenekarra bulizhatunk.

Szombaton kora délutántól a játéké lesz a fő szerep mind a Fő téren, mind pedig a Várkertben, ahol színpadi programokkal is készülnek a szervezők. 15 órától újra lesz motoros felvonulás a városban! A Fő téri nagyszínpadon 19:30-tól a Mauglit adják elő az erkelesek, 20:30-tól fellép a Kiscsillag, végül a Partyzone térbulija zárja a napot.

Vasárnap délután ismét számos játék áll a családok rendelkezésére a Várkertben és a Fő téren, de színpadi programok is várják az érdeklődőket, este pedig a Bikini fellépése, és tűzijáték zárja a fesztivált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 21:14, péntek | Helyi

Rock zene, hűsítő italok és kiváló hangulat a Kossuth utcán!

Kemény fába vágták a fejszéjüket a belvárosi üzletek Pápán: azon dolgoznak közösen, hogy ismét élettel teljen meg a város szíve!

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Nem utcaképet fotóz a kamerával felszerelt autó a városban

Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy egy olyan jármű járja a város utcáit, amely a tetején egy kamerával van felszerelve.

2024. Július 19. 07:51, péntek | Helyi

Motorosok érkeznek Pápakovácsiba!

Amerikai autós, motoros fesztivált tartanak szombaton Pápakovácsiban, ahol a rockabilly lesz főszerepben.

2024. Július 19. 07:34, péntek | Helyi

Harctéri kutató-mentők gyakorlata Pápán

Az amerikai légierő 56. és 57. kutató-mentő százada a Jolly Vihar 2024 gyakorlaton vesz részt az MH 47. Bázisrepülőtéren.