Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2024. Június 14. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál!

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál!

A város legnépszerűbb rendezvénye számos helyszínen, színes programkínálattal várja a vendégeket!

Javában zajlik a fesztivál előkészítése, az elmúlt napokban felállították a Fő térre a faházakat, amelyek a Nagytemplom felújítása miatt most részben más helyre kerültek. Megkezdték a Fő téri színpad felépítését is, amely a közlekedőket is érinti, hiszen a a napokban a lezárják a Plébániasort a járművek elől. De ami a legfontosabb, pénteken 18 órától megkezdődnek a programok.

Érdemes egy kicsit előbb érkezni, hiszen a Belvárosi Forgatag 17 órától kínál programokat a Kossuth utcán, valamint az üzletek is nyitva tartanak egészen 19 óráig!

A Játékfesztivál Pápa Város Fúvószenekarának fellépésével veszi kezdetét a Fő téren, 18 órától, óket követik a Zsoodance táncosai, az esti nagykoncerten pedig a Lord zenél. 22:30-tól a Goodfaces zenekarra bulizhatunk.

Szombaton kora délutántól a játéké lesz a fő szerep mind a Fő téren, mind pedig a Várkertben, ahol színpadi programokkal is készülnek a szervezők. 15 órától újra lesz motoros felvonulás a városban! A Fő téri nagyszínpadon 19:30-tól a Mauglit adják elő az erkelesek, 20:30-tól fellép a Kiscsillag, végül a Partyzone térbulija zárja a napot.

Vasárnap délután ismét számos játék áll a családok rendelkezésére a Várkertben és a Fő téren, de színpadi programok is várják az érdeklődőket, este pedig a Bikini fellépése, és tűzijáték zárja a fesztivált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 14:03, kedd | Helyi

Nem állnak le a csalók, minden megtakarítását elszedték a pápai nyugdíjastól

A sértettel egy adathalász programot telepíttettek a csalók a telefonjára.

2024. Október 22. 10:26, kedd | Helyi

Molnár Márk és Némethy Zsolt újra az Aranycsapatban – Az OTP Ingatlanpont pápai irodája az élvonalban

Az OTP Ingatlanpont pápai irodájának két kiemelkedő ingatlanközvetítője, Molnár Márk és Némethy Zsolt ismét helyet kapott az országos Aranycsapatban.

2024. Október 22. 07:46, kedd | Helyi

Miniszteri elismerést vehetett át a pápai tűzoltó

Németh Péter címzetes tűzoltó törzszászlós eredményes szolgálati tevékenységének elismeréseként, a nemzeti ünnep kapcsán kapta meg a tűzoltósági tanácsosi címet.

2024. Október 19. 19:17, szombat | Helyi

Rangadót nyert a Perutz, amely győzelmével az élre ugrott!

Rangadóra készült a pápai együttes, hiszen a bajnokság listavezetője érkezett a Perutz Stadionba szombaton délután, mégis magabiztos sikert aratott a hazai együttes.