Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 27. 11:00, szombat | Helyi sport
Forrás: NB1.hu ; enfocim3.gportal.hu

Pécsre utazik csapatunk

Pécsre utazik csapatunk

A pécsiek mindenképpen visszavágnának a 2 évvel ezelőtt elbukott feljutásért.

Pécs, szombat, 19.00

Az újonc Pécsi MFC ellen készül a Lombard Pápa. A tabella ötödik helyén álló együttesünk a harmadik helyezett Pécsen szerepelnek szombaton 19 órakor a Stadion utcába.

A két csapatnak ez lesz az ötödik összecsapása az élvonalban, a Lombard egyszer döntetlent játszott, egyszer nyert és kétszer kikapott piros-feketék ellen. Ennek ellenére a pápai szurkolók bíznak a csapatban és optimistán tekintenek a mérkőzés elé, hisz ismerik Véber György és csapatának elszántságát, akikben mindenkor benne van a jó erdmény.

Mészáros Ferenc (Pécs): - Senki nem örült a vereségnek, ha a Barcelonától kapnánk ki, akkor sem lenne így. Ahogy nyilatkoztam, a győzelmeket is elfelejtjük, a tanulságokat levonjuk, és megyünk tovább. Erős középcsapat a Pápa, van egy stílusa és előfordul, hogy szépen játszik. A szurkolókat akarjuk szórakoztatni, az ő megtartásuk a legfőbb célunk.
Véber György (Lombard): - Könnyű helyzetben voltam, a héten semmi mást nem kellett, csak a helyzetkihasználás fontosságát hangsúlyoznom. A játékunk - a DVTK elleni meccset kivéve -, eddig rendben volt, így a helyzet borzasztóan egyszerű: tíz helyzetből három-négyet ki kell használni, és akkor megvan a mérkőzés. Minden eddigi mérkőzésen kidolgoztunk sok helyzetet, csak kevés gólt lőttünk, de nagyobb gond lenne, ha helyzetünk sem lenne. Bízom benne, hogy ez javul, ha a játék marad ilyen színvonalú, akkor jó eséllyel újabb pontokat szerezhetünk.

A várható összeállítások
Pécs: Dibusz- Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Törtei - Horváth Zs., Scepanovic, Pintér A., Nagy O.- Bajzát, Gyánó
Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Totadze, Présinger - Horváth L., Ganugrava - Lovrencsics, Varga G., Quintero - Ferenczi

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 18:15, péntek | Belföld

Megölte az anyósát, balesetnek akarta beállítani

Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén. Most vádemelést javasolnak ellene.

2022. Május 20. 17:15, péntek | Külföld

A vártnál jelentősebben emelkedtek a termelői árak áprilisban Németországban

Németországban soha eddig nem látott mértékben, még a vártnál is jelentősebben emelkedtek a termelői árak áprilisban éves összevetésben.

2022. Május 20. 16:05, péntek | Belföld

Vadászgépek gyakorlatoznak majd Veszprém térségében

Megnövekedett hanghatásra kell számítani egy magyar-amerikai közös kiképzés miatt a Márkó, Veszprém, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Tés és Eplény által határolt területen hétfőtől szerdáig

2022. Május 20. 15:08, péntek | Belföld

Rendőrautók ütköztek össze Kiskőrösnél, az egyik kigyulladt

Egy feltehetően migránsokat szállító kisteherautót követő, két egymás mögött haladó rendőrautó ütközött össze Kiskőrös közelében péntek délelőtt, miután egy autóbusz hirtelen lefékezett előttük