Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2011. Október 10. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Paul McCartney megnősült

Paul McCartney megnősült

Alig harminc fő előtt mondta ki a boldogító igent egymásnak Paul McCartney és Nancy Shevell. A londoni fogadóirodákban pedig máris meg lehet tippelni, mennyi ideig marad együtt a pár.

Minden úgy zajlott a vasárnapi esküvőn, ahogy azt az egykori Beatles tag megtervezte. "Úgy harmincan voltunk a teremben, a szertartás egyszerű, meghitt és nagyon megható volt."- mondta a zenész régi barátja, Ringo Star. Miután a pedig a pár örök hűséget fogadott egymásnak, McCartney londoni lakásában tartottak családias hangulatú fogadást.

A menyasszony koszorúslánya a sztár legfiatalabb gyereke, Beatrice volt, aki máris "Nancy anyunak" szólítja a mostoháját.

Miközben a képekről sugárzik, milyen boldog McCartney és a felesége, mégis akadnak, akik kételkednek a kapcsolatuk tartósságában. Néhány londoni fogadóirodában máris meg lehet tippelni, meddig tart ez a frigy. Az egyik fogadó, aki szerint legfeljebb egy évig lesznek együtt, azzal magyarázta a véleményét, hogy a pár egyszerre érkezett az esküvőre, pedig ez egy régi babona szerint balszerencsét hoz.

Szerencsére mindez nem zavarja a zenészt, akinek meggyőződése, hogy ez a házassága a sírig tart.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.