Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2011. Október 10. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Paul McCartney megnősült

Paul McCartney megnősült

Alig harminc fő előtt mondta ki a boldogító igent egymásnak Paul McCartney és Nancy Shevell. A londoni fogadóirodákban pedig máris meg lehet tippelni, mennyi ideig marad együtt a pár.

Minden úgy zajlott a vasárnapi esküvőn, ahogy azt az egykori Beatles tag megtervezte. "Úgy harmincan voltunk a teremben, a szertartás egyszerű, meghitt és nagyon megható volt."- mondta a zenész régi barátja, Ringo Star. Miután a pedig a pár örök hűséget fogadott egymásnak, McCartney londoni lakásában tartottak családias hangulatú fogadást.

A menyasszony koszorúslánya a sztár legfiatalabb gyereke, Beatrice volt, aki máris "Nancy anyunak" szólítja a mostoháját.

Miközben a képekről sugárzik, milyen boldog McCartney és a felesége, mégis akadnak, akik kételkednek a kapcsolatuk tartósságában. Néhány londoni fogadóirodában máris meg lehet tippelni, meddig tart ez a frigy. Az egyik fogadó, aki szerint legfeljebb egy évig lesznek együtt, azzal magyarázta a véleményét, hogy a pár egyszerre érkezett az esküvőre, pedig ez egy régi babona szerint balszerencsét hoz.

Szerencsére mindez nem zavarja a zenészt, akinek meggyőződése, hogy ez a házassága a sírig tart.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 20. 07:00, szombat | Bulvár

Annyi szemetet szállítottak el a Sziget után, mint egy kerületből egy hét alatt

Annyi szemetet szállítottak el a Sziget fesztivál területéről a Budapesti Közművek munkatársai, mint amennyi egy kisebb budapesti kerületben egy hét alatt keletkezik.

2022. Augusztus 19. 09:06, péntek | Bulvár

Shaun, a bárány az űrbe megy

Shaun, a bárány is részt vesz a Holdat megkerülő, legénység nélküli NASA-űrmisszióban - közölte a népszerű animációs tévésorozatot gyártó brit Aardman stúdió.

2022. Augusztus 16. 11:07, kedd | Bulvár

Rengetegen buliztak a Sziget fesztiválon

Számításaink szerint mintegy 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas - mondta a fesztivál főszervezője hétfőn este az MTI-nek.

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.