Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2012. Május 06. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attila először mutatta meg kamerák előtt barátnőjét a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

A zenész elárulta, hogy a bankrabszolgaságból is kiváltották, de az igazi boldogság csak ezután jön.

Pataky Attila új kedvese nem más, mint volt barátnőjének egykori barátnője, Orsi. Az Edda frontembere és kedvese három éve alkot egy párt, magánéletükről azonban nem sokat nyilatkoztak eddig. A Frizbi stúdiójában nemcsak a tévesen felröppent pletykákat tisztázták, kiderült az is, hogy a zenész túl van a válságon, már, ami a hiteleit illeti.

- Az én hátamon már nem csorog a víz. Elképesztő, csodálatos baráti segítség által tudtam magam megváltani a bankrabszolgaságból. Ott maradt még a nagy kupac, de részben megoldódott. Magyarországon még több mint egymillióan ugyanúgy ébrednek, mint ahogy én az elmúlt év végén, úgyhogy olyan nagyon nagy happy-re azért nincs még okunk - magyarázta Pataky Attila, aki hozzátette: a világban, így Magyarországon is elindult a felébredés, s azt mondja, egy új világkorszak küszöbén állunk.

- Elképesztő mennyiségű levelet, telefont kaptam. Az emberek egyszerűen nem akarnak így élni tovább, ezek között a keretek között, amit próbálnak szabni nekünk, amit a világ elképzel. A boldogság már itt van a kezünkben. Csak van egy olyan világelit, ami nem hagyja, hogy az emberi életek boldogulásba forduljanak - mondta a zenész, aki szerint a paradigmaváltás lendít majd ezen.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.