Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2016. December 13. 19:03, kedd | PR

Parkolás könnyedén

Parkolás könnyedén

Autóját a szolgáltatás igénybevétele alatt szinte 100%-os biztonságban tudhatja, nem kell aggódnia sem a lopások, sem az időjárási körülmények miatt.

Kevesebb, mint 3 km-re találhatóak a reptértől a parkolók, melyhez 0-24 órás ingyenes busz transzfer szállítja az ügyfeleket. A parkolás nehézségeit könnyedén leveheti a válláról, így kizárólag csak az utazásra koncentrálhat.A Parkoló Pláza reptéri parkoló egyszerűen megközelíthető az M0-ás segítségével az M1, M7, M5, M3 autópálya felől is. Budapest felől a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre tartva az Üllői út, 4-es Főút vecsési találkozásánál, a kettős körforgalomnál kell lehajtani Vecsés irányába.
Már kényelmesen, online is foglalhat parkolóhelyet, pár egyszerű lépésben: válassza ki, hogy mely parkolóhelyre tart igényt: teremgarázsra, vagy szabadtéri helyre. Pár alapvető adatot követően már csak a parkolóba való érkezés időpontját, valamint az utasok létszámát kell megadnia a foglalás befejezéséhez. A Parkoló Pláza rendkívül kedvező árakkal várja minden kedves ügyfelét, akik parkolási lehetőséget keresnek a Liszt Ferenc Repülőtér közelében.
- 0-24 órás NON-STOP nyitva tartás várja az ügyfeleket, valamint rendelkezésre állás
- 1400 nm-es teremgarázs, valamint 3000 nm szabadtéri reptéri parkolóhely
- Ingyenes reptéri transzfer oda-vissza 0-24 órában a hét minden napján
- Őrzött, bekerített, igényesen kialakított parkolási lehetőség
- Kamerával és járőrszolgálattal védett terület
- Online módon, telefonon és e-mailen is előre foglalható reptéri parkolóhelyek
- Fizetés a helyszínen készpénzzel történik, bankkártyát nem fogadnak el
- Az árváltozás jogát fenntartják
A parkoló megközelítése az M0 autópálya irányából az M3-as felől érkezve, a 37km kő Gyáli kijáratánál, M5 felől érkezve 37km kő Vecsési kihajtónál. Miután a parkolóhelyet online kiválasztotta, csak a parkolóba érkezés időpontját, és a létszámot kell megadni a foglaláshoz. Minden megkezdett nap díjköteles, az árak az ÁFÁ-t, és a reptéri transzfert, valamint a reptéri behajtási díjat is magukba foglalják. A 24 óra után hazaérkező vendégeknek 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek 22:00-tól nem számítja az adott napot.

Címkék: parkolás, repülőtér

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 09:04, csütörtök | PR

Egyszerű tipp, amelyek segítenek a pókerben

10 gyorstipp a pókerjátszmáink megnyeréséhez

2022. Május 13. 19:01, péntek | PR

5 ok, amiért a puzzle kitűnő ajándék

Te is mindig bajban vagy az ajándékozással? Vagyunk így néhányan. Nem mindig könnyű eltalálni, hogy a célszemély minek is örülne igazán.

2022. Május 08. 00:00, vasárnap | PR

Miben nyújthat többet egy online casino a hagyományosnál?

2022. Május 06. 17:44, péntek | PR

Miért fontos rendszeresen forgatni az autógumikat gépjárművünkön?

Sokszor esik szó az autógumik megfelelő tárolásáról, a profilmélység rendszeres ellenőrzéséről vagy a téli/nyári abroncsok szezonális cseréjének fontosságáról.