Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. December 13. 19:03, kedd | PR

Parkolás könnyedén

Parkolás könnyedén

Autóját a szolgáltatás igénybevétele alatt szinte 100%-os biztonságban tudhatja, nem kell aggódnia sem a lopások, sem az időjárási körülmények miatt.

Kevesebb, mint 3 km-re találhatóak a reptértől a parkolók, melyhez 0-24 órás ingyenes busz transzfer szállítja az ügyfeleket. A parkolás nehézségeit könnyedén leveheti a válláról, így kizárólag csak az utazásra koncentrálhat.A Parkoló Pláza reptéri parkoló egyszerűen megközelíthető az M0-ás segítségével az M1, M7, M5, M3 autópálya felől is. Budapest felől a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre tartva az Üllői út, 4-es Főút vecsési találkozásánál, a kettős körforgalomnál kell lehajtani Vecsés irányába.
Már kényelmesen, online is foglalhat parkolóhelyet, pár egyszerű lépésben: válassza ki, hogy mely parkolóhelyre tart igényt: teremgarázsra, vagy szabadtéri helyre. Pár alapvető adatot követően már csak a parkolóba való érkezés időpontját, valamint az utasok létszámát kell megadnia a foglalás befejezéséhez. A Parkoló Pláza rendkívül kedvező árakkal várja minden kedves ügyfelét, akik parkolási lehetőséget keresnek a Liszt Ferenc Repülőtér közelében.
- 0-24 órás NON-STOP nyitva tartás várja az ügyfeleket, valamint rendelkezésre állás
- 1400 nm-es teremgarázs, valamint 3000 nm szabadtéri reptéri parkolóhely
- Ingyenes reptéri transzfer oda-vissza 0-24 órában a hét minden napján
- Őrzött, bekerített, igényesen kialakított parkolási lehetőség
- Kamerával és járőrszolgálattal védett terület
- Online módon, telefonon és e-mailen is előre foglalható reptéri parkolóhelyek
- Fizetés a helyszínen készpénzzel történik, bankkártyát nem fogadnak el
- Az árváltozás jogát fenntartják
A parkoló megközelítése az M0 autópálya irányából az M3-as felől érkezve, a 37km kő Gyáli kijáratánál, M5 felől érkezve 37km kő Vecsési kihajtónál. Miután a parkolóhelyet online kiválasztotta, csak a parkolóba érkezés időpontját, és a létszámot kell megadni a foglaláshoz. Minden megkezdett nap díjköteles, az árak az ÁFÁ-t, és a reptéri transzfert, valamint a reptéri behajtási díjat is magukba foglalják. A 24 óra után hazaérkező vendégeknek 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek 22:00-tól nem számítja az adott napot.

Címkék: parkolás, repülőtér

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:02, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.