Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2012. Április 05. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton kitiltott egy tévéstábot egy ausztrál klub megnyitójáról. Az ok egyszerűen annyi volt, hogy megkérdezték tőle: mi lesz vele, ha már nem lesz híres.

Paris Hilton az utóbbi időben sokkal kevesebbet áll a reflektorfényben, mint régen, és most az is kiderült, hogy ez bizony nagyon zavarja - attól pedig egyenesen rosszul van, ha bele kell gondolnia, hogy egyszer majd senkit nem fog érdekelni a személye. A szexvideójával elhíresült celeb a napokban Ausztráliába utazott partnerével, DJ Afrojackkel egy klub megnyitójára, és pusztán azért kitiltott egy teljes tévéstábot az eseményről, mert néhány órával a kapunyitás előtt egy riporter megkérdezte tőle, hogy mit csinálna, ha már nem lenne híres.

Az udvariasan feltett kérdésre Hilton még mosolyogva felelt (arról beszélt, hogy gyerekeket szeretne), azonban miután leállt a kamera, fenyegetőzni kezdett, hogy ha az interjú szóban forgó része is adásba megy, gondoskodik róla, hogy a stáb ne jusson be az esti klubmegnyitóra. A csatorna ennek ellenére úgy döntött, hogy levetíti a felvételt, valamint azokat a képsorokat is, amelyeken Hilton és menedzsere előre megmondják, hogy miről nem lehet kérdezni, így a sztár valóra váltotta az ígéretét - sőt még azt is közölte, hogy a tévétársaságnak soha többet nem fog nyilatkozni. Abba valószínűleg már nem gondolt bele, hogy ezzel hosszabb távon éppen azt éri el, hogy kevesebb emberhez jusson el a híre...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.