Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 24. 09:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Parfümöket loptak az egyik pápai drogériából

Parfümöket loptak az egyik pápai drogériából

A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le két helyi lakossal szemben egy lopás vétség miatt folytatott büntetőeljárást.

Egy kozmetikai termékeket forgalmazó üzletlánc képviseletében tettek feljelentést a rendőrségre 2018 januárjában, miszerint ismeretlen elkövetők az elmúlt időszakban több alkalommal is loptak a pápai drogériájukból. A nyomozás eredményeként a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves és egy 27éves helyi lakost, akik beismerő vallomást tettek. A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2017. november 11-én közösen, majd ezt követően külön-külön is több alkalommal felkeresték a pápai drogériát, ahonnan több tízezer forint értékben parfümöket loptak el. Az eltulajdonított illatszereket az egyik férfi az utcán árusította. A nyomozás során olyan információk jutottak még a rendőrség birtokába, melyek szerint a 27 éves férfi 2017 októberétől 2018. január 25-ig lopási szándékkal más pápai üzleteket is felkeresett, ahonnan szeszes italokat, édességeket, illetve parfümöket tulajdonított el közel százötvenezer forint értékben.
A gyanúsítottak ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a pápai rendőrök a napokban zárták le, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.