Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2011. Szeptember 15. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina találkozott már szellemekkel, még ha annak nem is a klasszikus formájában. Az RTL Klub kamerái előtt kijelentette, nem őrült meg, valóban furcsa dolgok történnek vele.

A színésznő elmesélte, neki vannak segítő szellemei, mint mondja, ártókkal még nem találkozott. Hozzátette, szereti a segítőit, és örül annak, hogy léteznek. Elmesélte, egyik alkalommal keresett valamit, és bár otthon mindent felforgatott, nem találta. Amikor már feladta, a szekrényben mögötte leesett egy kabát és az alatt végül ott volt a keresett tárgy. Athina szerint ez nem lehet véletlen.

Másik alkalommal éppen egy levelet fogalmazott a számítógépén, miközben kicsit elmerengett az előtte lévő fotón, amely elhunyt testvérét ábrázolta. Miután tovább írt, azt vette észre, hogy bár a klaviatúra normál betűket tartalmazott, a képernyőn a szöveg görög betűkkel jelent meg. A stúdióban lévő szakértő szerint az Athina által elmesélt esetek mindenképpen gyanakvásra adnak okot, hogy nincs egyedül.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.