Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2020. December 18. 13:58, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápán is kaphat ingyenes jogi tanácsokat!

Pápán is kaphat ingyenes jogi tanácsokat!

A JOGpontok munkajogi, cégjogi, adójogi, társadalombiztosítási jogi kérdésekre adnak választ személyesen, telefonon, elektronikus úton, valamint hamarosan egy androidos applikáció segítségével.

A mindenki által ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás személyes formája Pápán, a Fapiac téren vehető igénybe, az allábbi időpontban. Az egyeztetéshez nem szükséges időpontegyeztetés.

A JOGpontok jogi tanácsadásának ugyan a személyes találkozás a legnépszerűbb formája, mivel így van leginkább lehetőség a rendelkezésre álló iratanyag áttekintésére, de a vírushelyzetben felértekődtek az egyéb lehetőségek is. Telefonon, e-mailben, sőt, chat-en is kérhet bárki jogi tanácsokat, a kérdésekre 1-2 munkanapon belül megérkezik a szakértő válasza.

A lakossági kérdések között az elmúlt időszakban egyre gyakrabban merültek fel munkajogi kérdések, de jellemzőek a CSOK-kal, vagy a gyermekek után járó egyéb támogatásokkal kapcsolatos megkeresések is. A lakossági ügyfelek mellett cégek is felkereshetik a JOGpontok jogászait bármelyik helyszínen személyesen, vagy a fent felsorolt lehetőségek bármelyikén. A JOGpontok honlapján számos jogi kiadványt gyűjtöttek csokorba, amelyek segítségével szintén választ kaphat a kérdéseire.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 20:45, szombat | Helyi

17 éves pápai lányt keres a rendőrség

Ha valaki látta a képen látható lányt, értesítse a rendőrséget.

2022. Január 22. 11:04, szombat | Helyi

Magyarország kormánya a pápai kastélyban készült fotóval köszönti a magyar kultúrát

Magyarország kormányának közösségi oldala is megemlékezett a magyar kultúra napjáról. A posztban szereplő fotók között felbukkan az Esterházy-kastély zöld szalonja is.

2022. Január 22. 09:59, szombat | Helyi

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

2022. Január 21. 13:39, péntek | Helyi

Megérkeztek az első kövek a Kossuth utca burkolásához

Mint ismeretes, az elmúlt héten újra munkagépek és építőmunkások jelentek meg a város sétálóutcáján, hogy folytassák annak megújítását.