Városlista
2023. március 22, szerda - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2022. December 02. 15:46, péntek | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai légtornászok Európa csúcsán

Pápai légtornászok Európa csúcsán

Sikeresen szerepeltek az idei év utolsó versenyén a pápai versenyzők, az Észtországban rendezett légtorna Európa-bajnokságon.

A POSA European Aerial Championship 2022 elnevezésű megmérettetésen a lányok hátborzongatóan szép produkciókat varázsoltak színpadra, amikkel a nemzetközi versenytársak elismerését is kivívták - írja közösségi oldalán a Pápai Cirkuszművészeti Egyesület.

IhászBojána és Orovecz Gréta junior A profi karika páros kategóriában 1. helyezést ért el a versenyen, míg Papp Virág Napsugár senior haladó karika kategóriában
2. helyezett lett.

Orovecz Gréta, junior A profi karika kategóriában 8. helyezést ért el.

Fotó: Pápai Cirkuszművészeti Egyesület

Címkék: légtornász

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 22. 14:20, szerda | Belföld

Petőfi 200 - Több száz Petőfi-kézirat vált elérhetővé az OSZK online adatbázisában

Petőfi Sándor születésének bicentenáriuma alkalmából mintegy ötszáz a költőhöz kapcsolódó kézirattal bővült szerdától az Országos Széchényi Könyvtár(OSZK) internetes tartalomszolgálatatása, a Copia.

2023. Március 22. 14:18, szerda | Belföld

Hamis autódiagnosztikát kínált a webáruházában

A NAV munkatársai hamis autódiagnosztikai eszközöket és autóalkatrészeket, illetve illegális szoftvereket foglaltak le nagy mennyiségben egy Győr-Moson-Sopron vármegyei vállalkozástól.

2023. Március 22. 14:01, szerda | Helyi

Figyelem: Újra akcióban az unokázós csalók, Pápán is majdnem becsaptak egy idős hölgyet

A mai nap folyamán Balatonfüreden 4 személyt hívtak fel az úgynevezett \"unokázós\" csalók, az elmúlt napokban pedig egy 60 éves pápai hölgyet hívott fel egy ismeretlen férfi, aki ügyvédként mutatkozott be.

2023. Március 22. 13:58, szerda | Helyi

Súlyosbították a Pápánál elfogott moldáv embercsempész büntetését

Eredményes ügyészi fellebbezést követően súlyosította a Veszprémi Törvényszék annak a 27 éves moldáv embercsempésznek a büntetését, aki 2022. november 9-én 29 illegális határátlépőt akart jogellenesen Ausztriába juttatni.