Városlista
2024. október 26, szombat - Dömötör

Hírek

2024. Október 23. 08:18, szerda | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Pápai légtornász sikerek!

Pápai légtornász sikerek!

A Pápai Cirkuszművészeti Egyesület, és a Pápai Légtorna Sportegyesület sportolói is kiemelkedő eredményeket értek el, a közelmúltban lezajlott országos és világversenyeken.

A Pápai Cirkuszművészeti Egyesület sportolói Athénban vettek részt a POSA-Pole Sports & Arts World Federation által szervezett megmérettetésen.

A Gréti-Bojka duó (Orovecz Gréta és Ihász Bojána) Junior B Competitive duó kategóriában első helyezést ért el, világbajnoki címet szerzett! Szólóban Gréta 27-ből a 7. helyet, míg Botos Natali a 16. helyezést érte el.

- Nagyon büszkék vagyunk a lányokra a rendíthetetlen akaratukért, kitartásukért, kemény munkájukért és életük legelső művészeti világbajnokságán elért szép eredményekért - írja bejegyzésében az egyesület közösségi oldala.

A Pápai Légtorna Sportegyesület hat versenyzővel indult a RULES - Rúd és Légtorna Versenyzői és Szabadidős Magyar Kupán. A versenyzői kategóriában Szükösdi Dorottya első, Domonkos Flóra Anna harmadik, Takács Dóra ötödik lett, szabadidős kategóriában Horváth Hanna arany, Szakáll Réka ezüstérmet szerzett, Kovács Fanni pedig ötödik helyezést ért el.

Az egyesület köszönetet mond a felkészítésért Gyimóti Annának, Illés Zsófiának, Hajas Ildikónak, a csodálatos hajkölteményekért és a sminket Szükösdiné Papp Tímeának, Gyimóti Annának, Illés Zsófiának, a szülőknek pedig a rendíthetetlen támogatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 25. 19:15, péntek | Helyi

Hosszú verseny lesz, mi bírni fogjuk, reméljük a Fabia is!

Villáminterjú Kronome Ákossal a Zemplén Rally előtt.

2024. Október 25. 14:17, péntek | Helyi

Előzzük meg a halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak.

2024. Október 25. 11:21, péntek | Helyi

Elkötöttek egy Hondát, fának hajtottak vele a tizenéves fiatalok

Jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás két fiatallal szemben.

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.