Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2021. Május 06. 18:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

A baleset másik résztvevője egy személyautó volt, amelyben ketten meghaltak, az autóbusz tizenöt utasából tizenketten sérültek meg.

A Vas megyei hírportál helyszínen szerzett információi szerint a Celldömölk felől Mersevát irányába tartó buszt egy kamion akarta megelőzni, ám amikor észrevette a szemből közeledő Audit, visszahúzódott a sávjába. Az Audi vezetője feltehetően megijedhetett az előbukkanó kamiontól, így ütközhetett a busszal. A busz az ütközés után az árokba borult. A személyautóban utazó fiatal férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a buszon utazó 15 emberből tízen könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek.

Úgy tudjuk, hogy a busz egy sárvári üzem pápai és Pápa környéki dogozóit szállította volna haza a délelőttös műszak után. A mentéshez Vas és Veszprém megyéből is érkeztek tűzoltók és mentők, valamint egy mentőhelikopter is. A helyszínelés és a mentés teljes útlezárás mellett folyik.

Fotó: Vaol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 17:35, vasárnap | Helyi

Emberhátrányban nyert Sopronban a Perutz!

75 percet játszott emberhátrányban a hősiesen küldő pápai együttes, amely újabb győzelmének köszönhetően az NB III Nyugati csoportjának ötödik helyén zárta az őszt.

2021. December 05. 16:00, vasárnap | Helyi

Elhunyt Katona György

A festőművész, művésztanár 61 éves volt.

2021. December 03. 13:15, péntek | Helyi

Családtagjaival együtt termesztette a marihuánát Kemenesszentpéter határában

A Pápai Járási Ügyészség indítványára a bíróság letartóztatását rendelte el annak a 60 éves férfinak, aki családtagjaival együtt termesztette a marihuánát Kemenesszentpéter határában.

2021. December 03. 13:13, péntek | Helyi

Szidalmazta, bántalmazta feleségét a 32 éves pápai férfi