Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2021. Május 06. 18:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

A baleset másik résztvevője egy személyautó volt, amelyben ketten meghaltak, az autóbusz tizenöt utasából tizenketten sérültek meg.

A Vas megyei hírportál helyszínen szerzett információi szerint a Celldömölk felől Mersevát irányába tartó buszt egy kamion akarta megelőzni, ám amikor észrevette a szemből közeledő Audit, visszahúzódott a sávjába. Az Audi vezetője feltehetően megijedhetett az előbukkanó kamiontól, így ütközhetett a busszal. A busz az ütközés után az árokba borult. A személyautóban utazó fiatal férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a buszon utazó 15 emberből tízen könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek.

Úgy tudjuk, hogy a busz egy sárvári üzem pápai és Pápa környéki dogozóit szállította volna haza a délelőttös műszak után. A mentéshez Vas és Veszprém megyéből is érkeztek tűzoltók és mentők, valamint egy mentőhelikopter is. A helyszínelés és a mentés teljes útlezárás mellett folyik.

Fotó: Vaol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 11:39, péntek | Helyi

Emléktábla avatás a pápai Fő téren

Különleges emlékalkalmak részesei voltunk 2021. június 17-én, csütörtökön kora délután az Elsősorban pápai Városbarát Egylet (EpVE) önkénteseivel.

2021. Június 17. 21:47, csütörtök | Helyi

Késelés történt a Gróf úton?

Több rendőrautó és mentőautó érkezett a Gróf úton, az egyik vendéglátóipari egységhez. Információink szerint egy embert megkéseltek.

2021. Június 17. 18:49, csütörtök | Helyi

Meisel Józsefre emlékeztek

2021. Június 17. 15:12, csütörtök | Helyi

Legyél Te is rendőr!

Rendőrjárőr-képzésre várják az állampolgárok jelentkezését.