Városlista
2023. március 22, szerda - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2023. Március 18. 12:35, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai biztonsági őr csillapította a mélybe zuhanó szurkoló becsapódását a Puskás Arénában

Pápai biztonsági őr csillapította a mélybe zuhanó szurkoló becsapódását a Puskás Arénában

Könnyen lehet, hogy a súlyosan megsérült szurkoló az életét köszönheti Ferencnek.

A Ferencváros - Leverkusen Európa Liga nyolcaddöntőn történt az eset, amely bejárta a hazai sajtót. A Blikk egyik olvasója rögzítette, amint egy férfi a stadion tartópilléréről lezuhan.

A felvételen is látató biztonsági őr, aki a zuhanó férfi becsapódását enyhítette, egy pápai fiatalember volt. Ferenctől megtudtuk, hogy egy leeső pohárra lett figyelmes, feltekintett, majd észrevette, hogy egy férfi mászik lefelé a magasból, a stadion tartópillérén. A felvételen is hallható, hogy felszólítja, másszon vissza, ám a férfi tovább mászott lefelé, majd egyszer csak lezuhant.

- Mintegy öt méter magasságban lehetett, amikor leesett, próbáltam elkapni, vagy legalább tompítani a zuhanást. A csuklóm bánta a dolgot, de bízom benne, hogy ezzel sikerült megmentenem a férfi életét - mondta el hírportálunknak az önfeláldozóan viselkedő Ferenc.

Az OMSZ tájékoztatása szerint a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is. A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták, aztán kórházba vitték.

Állapotáról azóta nincs információ, de könnyen lehet, hogy ha Ferenc nem tompítja a zuhanást, akkor a férfi sérülései akár halálosak is lehettek volna.

A Blikk által közölt felvétel ITT tekinthető meg!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 22. 14:01, szerda | Helyi

Figyelem: Újra akcióban az unokázós csalók, Pápán is majdnem becsaptak egy idős hölgyet

A mai nap folyamán Balatonfüreden 4 személyt hívtak fel az úgynevezett \"unokázós\" csalók, az elmúlt napokban pedig egy 60 éves pápai hölgyet hívott fel egy ismeretlen férfi, aki ügyvédként mutatkozott be.

2023. Március 22. 13:58, szerda | Helyi

Súlyosbították a Pápánál elfogott moldáv embercsempész büntetését

Eredményes ügyészi fellebbezést követően súlyosította a Veszprémi Törvényszék annak a 27 éves moldáv embercsempésznek a büntetését, aki 2022. november 9-én 29 illegális határátlépőt akart jogellenesen Ausztriába juttatni.

2023. Március 21. 11:49, kedd | Helyi

Autós üldözés Pápán - Videóval

Öt bűncselekményt is elkövetett a pápai ámokfutó, aki megpróbált elmenekülni a rendőrök elől március 15-én este.

2023. Március 20. 18:22, hétfő | Helyi

Kerékpárost gázoltak a Korona utcán

A Korona és a Korvin utca kereszteződésében levő körforgalomnál történt a baleset.