Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Március 14. 23:08, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Pápa csapdában - nem lehet kimenni városunkból!

Pápa csapdában - nem lehet kimenni városunkból!

Az összes Pápáról kivezető utat lezárták a járművek elől!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján megjelent információk szerint az erős havazás és hóátfúvások miatt az összes Pápáról kivezető utat lezárták, így az innen igyekvőknek városunkban kell tölteniük az éjszakát, köztük a vidéken lakó, de Pápán dolgozó délutános műszakosoknak is. Információink szerint azoknak, akik nem tudták rokonoknál, vagy ismerősöknél megoldani az elszállásolásukat, az önkormányzat biztosít szobát a Pápai Kóter Túristaszállóban.

"A folyamatos munkavégzésünk ellenére a szél visszahordja a havat a burkolatra, emiatt nehezen járhatóak, továbbá jelentősen csökkent a látótávolság és a sorozatos balesetek miatt a munkagépeink is a feltorlódott sorokban vesztegelnek, ezért nem tudják ellátni feladataikat" - közölte a Magyar Közút.

Úgy tudjuk, a holnap délután 5 órától kezdődő megemlékezést megtartják a március 15. téren.

FOTÓPÁLYÁZAT!
Küldj be egy jól sikerült fotót a hófúvásról, legyen az elakadt jármű, hótorlasz, de megmutathatod a havazás szebbik oldalát is. A fotókat a FACEBOOK-on várjuk
Az általunk legjobbnak ítélt kép beküldőjének 2 DB MOZIJEGYET ajándékozunk!
A fotókból képgaléria készül oldalunkon!
Várjuk a képeket...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.