Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2012. Július 16. 10:44, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Pápa befektetőbarát település lett

Pápa befektetőbarát település lett

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal által meghirdetett program célja, hogy az önkormányzatokat felkészítse új befektetők fogadására, valamint a meglévőkkel való kapcsolattartásra.

Unger Tamás alpolgármester irodájában megtartott sajtótájékoztatóján elmondta, a program eredményeként elkészült egy befektetésösztönzési stratégia, melyet majd kibővítve a képviselőtestület elé terjesztenek. - A program további előnye, hogy a város bekerül a Nemzeti Külgazdasági Hivatal országos adatbázisába. Ez azért jó lehetőség, mivel általában a külföldi befektetők magyarországi helyszínt keresve, első körben itt tájékozódnak - tájékoztatott Unger Tamás.

Az alpolgármester elmondta továbbá, hogy a program során kibővült a város befektetési ajánlata, melyet osztrák és német kereskedelmi és iparkamarák számára is elküldtek. A város célja az, hogy ilyen és ehhez hasonló szakmai csatornákon keresztül ismertesse meg a városban rejlő befektetési lehetőségeket, és olyan befektetők érkezhessenek Pápára, akiknek ezek megfelelnek.

Címkék: befektető, beruházás

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 13:42, csütörtök | Helyi

Másfél év után újra átszervezik a városüzemeltetést Pápán

2022-ben vette át a Városgondnokság feladatainak nagy részét a Városfejlesztő Kft., amelytől januártól számos feladatot elvonnak.

2023. November 30. 08:10, csütörtök | Helyi

Kamu adománygyűjtők a belvárosban, ne dőljön be nekik!

A karácsony, az adventi időszak közeledtével előfordulhat, hogy az utcán, nagy áruházak parkolóiban adománygyűjtőkkel találkozunk, és nem mindenki jó szándékkal gyűjt.

2023. November 30. 07:00, csütörtök | Helyi

Alsó tagozatos diákok ismerkedhettek meg a közlekedési szabályokkal

A „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!” (KEVE) elnevezésű baleset- megelőzési oktatóprogram folytatódott Weöres iskolában.

2023. November 29. 14:37, szerda | Helyi

Készülődnek a Motoros Mikulások - Már több mint 360 db csomagot össze is állítottak

Egy nagyon lelkes csapat szerveződött az elmúlt években Fedur Rolandék vezetésével, akik idén is sok-sok pápai és környékbeli kisgyermek arcára csalnak majd mosolyt megjelenésükkel, és ajándékcsomagjaikkal.