Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2012. Április 28. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Zokogni kezdett a repülőgépen a modell.

Dukai Regina éppen a párjához, Feczesin Róbert labdarúgóhoz utazott Bresciába, amikor bepánikolt a levegőben. A modell repülőgépe ugyanis egy hatalmas felhő miatt több mint félórán keresztül nem tudott leszállni, közben erősen dobálta is a gépet a vihar.

Regina gyerekkora óta tart a repüléstől, sőt a bezártságot sem bírja. "A szívemnek egyébként is van egy kis baja, ráadásul elkezdtem magam hergelni is" - vallotta be a Blikknek a Sugarbird ruhamárka egyik arca, akinél végül eltört a mécses a levegőben, hiába nyugtatgatta a mellette ülő nő. A modellért a kedvese is aggódott a repülőtéren, nem tudta mire vélni a késést. Regina nemcsak a gépen zokogott az ijedtségtől, hanem még akkor is, amikor már a párja mellett ült az autóban. "Meg kellett állnunk, annyira ki voltam készülve, és otthon is előtört belőlem a sírás" - mesélte az emlékezetes kalandját.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.