Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Október 25. 05:29, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: facebook.com/PalvinBarbara/

Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője - jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik - áll az MTI-nek szombaton elküldött közleményben. Szentkirályi Alexandra tudatta azt is, hogy a november 8-i esemény során Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak - fűzte hozzá.

Palvin Barbara a show-ról egyebek között azt mondta, hogy "ez egy hatalmas lehetőség az országnak".

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást - ismertetik a közleményben.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek - jegyzik meg a közleményben.

Kiemelik: a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja - hangsúlyozzák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére