Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 29. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Pacsi helyett harapás, avagy vigyázzunk a kutyákkal

Pacsi helyett harapás, avagy vigyázzunk a kutyákkal

Egy 16 éves lányt és egy 10 éves kisfiút is kutyatámadás ért a közelmúltban Pápán és környékén.

A vidéki lány barátjához érkezett látogatóba, ahol a hőség miatt a lakás előterébe beengedett, kb. 50-60 kilós ebbel játszadozott. A háziak szerint a kutya az idegeneket nem szereti, ám a vendéggel egy ideig meglepően barátságosan viselkedett. Amikor azonban az ifjú hölgy egy pacsi reményében lehajolt hozzá, az hirtelen megharapta a száját.

A pápai kisfiú nevelőapjával érkezett egy baráti családhoz, majd az ott lakó 3 gyermekkel együtt az udvaron játszott. A lakásban beszélgető szülők sikoltozásra lettek figyelmesek. Az udvarra szaladva azt látták, hogy a szabadon enegdett kutya a földön fekvő vendég gyermeket harapdálja. Azonnal leszedték a házőrzőt a fiúról, aki az arcán, kezén és lábán sérült meg. Elmondása szerint a kutyát csak egyszer simogatta meg, majd pár perc múlva az minden előjel nélkül ráugrott.

Az elsődleges orvosi vélemények szerint mindkét fiatal sérülése 8 napon belül gyógyul.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél