Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 24. 11:04, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), nso.hu

Özönvízben ikszelt a nagyot küzdő Pápa

Özönvízben ikszelt a nagyot küzdő Pápa

Hatalmas eső zúdult a városra tegnap este, így nem meglepő, hogy helyenként inkább a vízi focira hasonlított a játék a Lombard Pápa - Győri ETO mérkőzésen.

Az égiek nem segítettek a Lombardon, amely 2011 tavasza óta nem tudta megverni az ETO-t, Pápán szakadó eső várta a feleket, kisebb csoda, hogy egyáltalán elkezdődött a találkozó.
Nem meglepetés hát, hogy a pályán spontán alakuló uszoda rányomta a bélyegét a meccs alakulására – rögtön a kezdés után a távoli, életveszélyes becsúszásokról szólt a meccs.

A „vízi focit", úgy tűnt, a győriek bírják jobban, a 13. percben jött is az első lehetőség: egy bal oldali beadás után Priskin előzte meg emberét, majd bólintott az ötös sarkáról, Szűcsnek térdre kellett rogynia, hogy felszedje a labdát.
Ezt követően is a győriek veszélyeztettek, Priskin lépett ki megint a védők között 10 perccel később, majd kiszorított szögből tüzelt, Szűcs újra hatalmasat védett.
Ha eddig nem lett volna elég izgalom, újra ráerősített az első fél óra végére az eső, ez pedig végképp „megölte" a meccset, már a játékosok is csak nevetni tudtak, a futball viszont elmaradt.
A szünetben a vihar és a győriek lelkesedése sem csillapodott. Sorra jöttek a helyzetek, előbb Rudolf tekerésénél, majd Andrics bombájánál kellett már sokadszorra hatalmasat mentenie a 41 esztendős Szűcs Lajosnak.
A Lombard kapusán ezt követően sem tudták átpréselni a labdát a győriek, így végül a csapatok osztozkodtak a pontokon, maradt a 0–0.
Ezzel az iksszel megszakadt egy sorozat: 2013 októbere óta nem volt olyan pápai bajnoki, amelyen a Lombard ne szerzett volna gólt.

Fotó: Foto Babos

Címkék: győr, lombard pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.