Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. November 20. 15:08, szerda | Helyi sport
Forrás: veol.hu

Óvári Mariann: Világrekord

Óvári Mariann: Világrekord

A Pápai Szuperinfó által is támogatott pápai versenyző aranyérmekkel és világcsúccsal tért haza az egyik legrangosabb fekvenyomó világversenyéről, Prágából.

Óvári Mariann 115 kilós teljesítménnyel diadalmaskodott a 82,5 kilogrammosok között a RAW (fekvenyomóruha nélküli) kategóriában. A pápai hölgy 7,5 kilóval javította meg az eddigi világrekordot, miközben a súlycsoportja legkönnyebb versenyz!jeként indult el a megmérettetésen. Ráadásul az abszolút kategóriát is megnyerte.

– Rettent!en kiélezett volt a prágai verseny, így csak találgatni lehetett, hogy az abszolút kategóriában ki végez majd az élen. Amikor a m"sorközl! az én nevemet mondta ki, sokáig el sem hittem. Az abszolút bajnoki díj a teljes mez!ny legjobbjának és egyben leger!sebbjének jár, súlycsoportoktól függetlenül. Felemel! érzés volt a magyar himnuszt hallgatni a dobogó tetejér!l. Köszönöm a családomnak, a barátaimnak és a támogatóimnak, hogy mindvégig bíztak bennem. Büszke vagyok rá, hogy a mi kis városunkban ennyi kiváló sportoló ért már el világraszóló eredményeket. Végül, de nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani Farkas Tamásnak is, aki hosszú évek óta a felkészít!m és mentorom, nélküle mindezt nem tudtam volna megvalósítani – nyilatkozta a Naplónak Óvári Mariann.

Fotó: WPC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.